Comissions

Vols implicar-te més a l’AFA? Pots formar part d’una comissió!

Per gestionar millor els diferents temes dels que tractem, treballem per comissions. Cada comissió s’especialitza en un tema. Trieu-ne una i envieu-nos un correu electrònic (afavictorcatala@gmail.com). Quantes més famílies siguem, més riurem, més gaudirem, i millor sortirà tot!!!


COMISSIONS FIXES DURANT EL CURS

Comissió “Fem Xarxa”

Hi ha alguna temàtica que us amoïni i penseu que seria interessant organitzar una xerrada? nutrició i alimentació saludable, assetjament escolar i bullying, emocions i sexualitat, com afrontar el dol i la mort a la infància, literatura infantil i aprendre a llegir, perspectiva de gènere, no me’n surto amb els límits…. Esteu en contacte amb associacions de veïns i veïnes del barri, AFAs d’altres escoles, AFFAC, moviments i entitats socials i culturals, assemblea groga… Teniu informacions que puguin ser d’interés per les famílies i voleu compartir-les?
Aquesta és la teva comissió. Aquí proposen xerrades formatives,
tallers de participació per a famílies.
Defensem l’escola pública i de qualitat.


Comissió Extraescolars

Esteu interessades a fer propostes per activitats extraescolars? patinatge, escacs, teatre, manualitats, roda d’esports, anglès, música, dansa, hip-hop o el que considereu que pot interessar? Voleu poder participar en l’organització del casal d’estiu de juliol? I del casal d’hivern al desembre? Voleu fer propostes de millor en el servei d’acollida del matí i de la tarda, o en el servei de canguratge de les reunions?
Aquesta és la comissió on es pensen i es valoren les propostes
que arriben i que es reben.
Si voleu opinar i participar-hi! Aquí ens trobareu!!
Més informació: https://afavictorcatala.wordpress.com/category/extraescolars-2022-2023/


Comissió Comunicació (web i xarxes)

Actualment, si no ets a internet, sembla que no existeixes. Si no comuniques el que fas, sembla que no existeixes. Si no comparteixes el que fas, sembla que no fas res. No estem d’acord totalment amb aquestes afirmacions, però el que si que és cert és que volem compartir el que fem amb totes les famílies de l’escola, amb les mestres, amb el barri, amb el districte, i amb el món mundial. És per això que ens encarreguem d’anar mantenint actualitzat el blog i les xarxes socials (twitter, youtube i Facebook).
Teniu poc temps per implicar-vos a l’AFA, però en canvi si que teniu estonetes petites
per fer un video, per enviar una fotografia d’una activitat de
l’escola amb un breu comentari,
per compartir informacions sobre educació,
per compartir notícies del barri/districte/barcelona relacionades amb l’educació?
Forma part d’aquesta comissió!!!!


Comissió Manualitats

Sou una família creativa, sabeu de manualitats, de decoració, teniu habilitats artístiques, se us dona bé cantar, ballar, teniu imaginació i gust estètic i voleu compartir-ho i donar idees i ensenyar a altres famílies?
Aquesta comissió és la que pensa i dissenya els tallers de les festes,
la que col·labora amb la de Carnestoltes,
la que proposa idees per la benvinguda de P3.
Teniu idees, us hi esperem!!!


Comissió Lectura

Sou una família lectora, us agrada llegir, penseu que cal fomentar la lectura? Us agrada llegir contes , novel·les, còmics, teatre, assaig, biografies, novel·la gràfica…?
Aquesta comissió és la que vol treballar per fomentar la lectura
entre la comunitat educativa de l’escola,
la que vol pensar accions per animar a la lectura.
Teniu idees, us hi esperem!!!!!


COMISSIONS PER A LES FESTES

Aquestes comissions es creen expressament per a les festes i només funcionen durant unes setmanes, després es dissolen.

Què es farà a la festa? tallers, berenars infantils, jocs… Com organitzarem l’espai? carpes, cadires, taules, cartell…. Farem servei de BAR? Decorarem alguna cosa? Servei de seguretat? armilles, senyalització…. Neteja posterior? qui netejarà els lavabos, qui escombrarà el patí, qui netejarà les taules i cadires… Voleu participar en la presa de decisions de com ens agradaria que fossin les festes de l’escola?? T’hi esperem!!!

  • setembre: Benvinguda d’I3
  • octubre:
    • Berenar-sopar
    • Castanyada-Halloween
  • desembre: Hivern-Nadal
  • febrer: Carnestoltes (1)
  • març: dia de la Dona
  • abril: Sant Jordi
  • juny:
    • Festa graduació 6è (2)
    • Festa final de curs

(1) Comissió de Carnestoltes. Grup de famílies, moltes dels quals no són de la junta, que s’encarreguen de buscar un tema original, preparar unes quantes disfresses, carrossa per la desfilada, tallers per ajudar-te a preparar la teva disfressa….. Us voleu disfressar? Voleu participar en la rua del districte? Voleu cantar i ballar? Voleu fer festa grossa pel Carnestoltes!!! Doncs aquí hi som!! Posa´t en contacte amb nosaltres i participa-hi!

(2) Comissió de Sisé. Teniu un fill o filla a 6è i voleu participar en l’organització del comiat a final de curs, de la graduació al juny, de les colònies, de la festa final, de l’esmorzar de les festes per recollir diners (túnel del terror, berenars els divendres, venda de jocs per nadal, venda de llibres per sant jordi i d’altres) i moltes altres sorpreses? Aquesta és la comissió on es prenen les decisions i on s’organitza tot això i molt més!!! Si voleu poder dir la vostra, opinar i implicar-vos-hi, us hi esperem!


A quina comissió us voleu apuntar?
Us hi esperem!!

Escriviu-nos a afavictorcatala@gmail.com

***

I formem part de la Coordinadora d’AFA de 9 barris

I també de l’AFFAC

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.