#LECXIT. Lectura per a l’èxit educatiu

L’escola Víctor Català som un PUNT LECXIT,
des del curs 2019-2020.

Gràcies a les gestions de l’AFA, l’escola s’ha convertit en un punt més per acompanyar en el món de la lectura a infants de 4t, 5è i 6è de primària.

Volem contribuir a què els nens i nenes tinguin èxit a l’escola i a la vida.

El projecte LECXIT

Tots els videos sobre el projecte LECXIT

Lecxit té per objectiu impulsar l’èxit educatiu a través de la millora de la comprensió lectora. Des del projecte tenim el repte de garantir que tot l’alumnat finalitzi l’etapa de primària amb un nivell de competència lectora que els asseguri el seu desenvolupament educatiu i social.

Per fer-ho comptem amb una xarxa de més de 265 centres educatius, biblioteques i entitats socials on més de 1.900 voluntaris acompanyen individualment a un infant per a esdevenir un lector orgullós, segur, entusiasmat amb l’aprenentatge i preparat per a l’èxit educatiu.

Lecxit també ofereix orientacions i materials a les famílies per implicar-les en la millora dels hàbits lectors i  es coordina amb els centres educatius per triar els infants que més necessiten participar en el projecte. 
Lecxit tiene por objetivo impulsar el éxito educativo a través de la mejora de la comprensión lectora. Desde el proyecto tenemos el reto de garantizar que todo el alumnado finalice la etapa de primaria con un nivel de competencia lectora que los asegure su desarrollo educativo y social.

Para hacerlo contamos con una red de más de 250 centros educativos, bibliotecas y entidades sociales donde más de 1.900 voluntarios acompañan individualmente a un niño para devenir un lector orgulloso, seguro, entusiasmado con el aprendizaje y preparado para el éxito educativo.

Lecxit también ofrece orientaciones y materiales a las familias para implicarlas en la mejora de los hábitos lectores y se coordina con los centros educativos para elegir los niños que más necesitan participar en el proyecto.

Ser voluntari/a

AMB EL TEU ACOMPANYAMENT CONTRIBUIRÀS A LA MILLORA DE LA COMPRENSIÓ LECTORA D’UN INFANT. PERQUÈ UN INFANT QUE ENTÉN EL QUE LLEGEIX, COMPRÈN MILLOR LA VIDA!

Amb tu i el programa Lecxit creurà en tot el seu potencial i viurà una experiència d’aprenentatge apassionant.

No necessites tenir cap formació específica, només disposar d’una hora a la setmana i ganes de transmetre la passió per la lectura.

Tu i el teu compromís sou essencials perquè els nens i nenes tinguin èxit a l’escola i a la vida.

Contacta amb l’AFA per saber-ne més: afavictorcatala@gmail.com

+Info: https://lecxit.cat/festen-voluntari-a/