#Escola inclusiva. Més recursos per a l’escola inclusiva

Hola famílies,

us compartim un escrit que hem estat treballant durant les darreres setmanes les famílies representants del Consell Escolar i la Junta de l’AFA per demanar, reclamar i exigir més recursos per a l’escola inclusiva.

Aquesta demanda l’hem fet arribar a Direcció, per informar de les nostres finalitats, i l’hem valorat conjuntament. També l’hem enviat a la gerenta del Consorci d’Educació de Barcelona, la senyora Mercè Massa Rincón. I l’hem compartida amb la Taula socioeducativa de Prosperitat i l’AFFAC.

L’objectiu és fer arribar al Consorci d’Educació que per assolir l’objectiu de l’escola inclusiva calen més recursos, especialment més professionals de l’educació.

Tal i com diem en el text,

“… com a representants de les famílies (al Consell i a l’AFA) de l’escola Víctor Català DEMANEM MÉS PROFESSIONALS per a l’escola.

La realitat de la nostra escola (i de moltes altres) fa que cada dia sigui més difícil la feina de mestra, perquè cada dia hi ha més responsabilitats i necessitats per atendre, i ni s’augmenta el número de mestres ni es redueixen les ràtios, ans al contrari, s’augmenta el número d’alumnes constantment. […]

Actualment, és impossible poder aplicar el DUA i desenvolupar una vertadera escola inclusiva. Valorem molt la feina de cadascuna de les professionals de l’escola, però no són suficients.

NECESSITEM, més professionals que puguin abordar les necessitats, les desigualtats i les diversitats, i que puguin gestionar amb garanties d’èxit el desenvolupament de l’escola inclusiva.

EXIGIM, més professionals de l’educació per a l’escola Víctor Català en particular, i per l’escola pública en general.

L’EDUCACIÓ NO ÉS UNA DESPESA. ÉS UNA INVERSIÓ. Si aspirem a millorar els resultats de PISA i de PIRLS, cal inversió. Si volem reduir les desigualtats, cal inversió. I això implica més professionals i unes ràtios menors.

Si us voleu posar en contacte amb nosaltres, només cal que ens escriviu a: consellescolar.families.vc@gmail.com o afavictorcatala@gmail.com. Estem a la vostra disposició.

Si voleu compartir aquest text o iniciativa amb altres AFA que conegueu, no dubteu a fer-lo.

***Comprovant d’entrada en el registre***

*

Hi ha un comentari

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.